Kommende arrangementer

DIEH organiserer seminarer, konferencer, træninger og morgenbriefinger for både medlemmer og ikke-medlemmer. Se listen over kommende møder herunder. Herudover se listen over kommende morgenbriefinger klik her eller klik på barren til venstre

Mod ansvarlige værdikæder - 10 år for etisk handel

DIEHs 10-års jubilæumskonference

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) inviterer virksomheder, NGO’er, brancheorganisationer, politikere mfl. til jubilæumskonference den 24. april 2018, hvor vi fejrer 10-året for DIEH i Fællessalen på Christiansborg.

 

Overskriften for konferencen vil, i tråd med kernen af DIEH, være fremme af etisk handel og indfrielse af Verdensmålene gennem partnerskaber og samarbejde. På konferencen har vi allieret os med centrale nøglepersoner fra ind- og udland, som alle vil være med til at belyse emnet og give et tilbageblik på de første 10 år for etisk handel i Danmark.

Ved samme lejlighed offentliggør DIEH rapporten State of Ethical Trading 2017. Med State of Ethical Trading tager vi nu for 3. år i træk temperaturen på etisk handel blandt DIEHs medlemmer og kaster et konstruktivt blik på indsatser, løsninger og udfordringer som virksomheder, organisationer, fagbevægelsen og offentlige institutioner har oplevet i 2017. State of Ethical Trading fremhæver indsatser, der kan fungere som et forbillede og til inspiration for andre, der ønsker at bidrage til social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig udvikling.

State of Ethical Trading, vil i år, foranlediget af vores 10-års jubilæum også sætte spot på de første år i DIEHs virke under temaet ”Walking down memory lane – et tilbagekig på 10 år for etisk handel”.

Tilmeld dig her!

På glædeligt gensyn til en festlig eftermiddag i bæredygtighedens tegn.

Praktisk information

Dato: Tirsdag d. 24. april 2018

Tid: 13:00 - 17:00

Sted: Fællessalen på Christiansborg

Sustainable development in producing countries for the garment sector

Practical information

Date: Thursday, May 31, 2018
Time: 13:00 - 16:00
Location: Bestseller, Bredgade 26

More information will follow..

 

Næste arrangement

DIEH's 10-års jubilæumskonference

Dato: tirsdag den 24. april 2018
Tid: 13:00 - 17:00
Sted: Fællessalen på Christiansborg

Se alle arrangementer her