Multistakeholder konference: etisk handel i landbrugs- og fødevaresektoren

Lukket for tilmelding

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) og Landbrug & Fødevarer inviterer virksomheder, NGO’er, brancheorganisationer, politikere mfl. til konference om etisk handel i landbrugs- og fødevaresektoren tirsdag den 25. april 2017.

 

På konferencen har vi allieret os med centrale nøglepersoner fra bl.a. Arla, Coop, og Fairtrade Mærket Danmark som vil berette om og diskutere arbejdet inden for etisk handel og bæredygtighed i sektoren ud fra konkrete eksempler.

 

Konferencen giver også mulighed for en bredere indsigt i etisk handel gennem præsentation og debat af DIEHs rapport ”State of Ethical Trading”. Med State of Ethical Trading tager vi nu for 2. år i træk temperaturen på etisk handel blandt DIEHs medlemmer og kaster et konstruktivt blik på indsatser, løsninger og udfordringer som virksomheder, organisationer, fagbevægelsen og offentlige institutioner har oplevet i 2016. State of Ethical Trading fremhæver indsatser, der kan fungere som et forbillede og til inspiration for andre, der ønsker at bidrage til social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig udvikling.

 

På glædeligt gensyn til en inspirerende eftermiddag i bæredygtighedens tegn.

 

Praktisk information

Dato og tid

Date: Tirsdag d. 25. april 2017
Tid: 13:00 - 17:30

Deltagere

Medlemmer hos DIEH og Landbrug & Fødevarer, CSR faglige fra virksomheder, NGO'er, brancheorganisationer, fagbevægelsen og det offentlige

Sted

Sted: Landbrug & Fødevarer, Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København K
 

Næste arrangement

Dialogmøde

Due diligence & leverandørassements m. LEO Pharma.

Læs mere her.

Dato: 18. august 2017
Tid: 09:00 - 12:00
Sted: DIEH, Overgaden Oven Vandet 10 st