Morgenbriefing marts: Modern slavery

Modern Slavery in Global Supply chains

Tag en kollega under armen og kickstart din fredag på Arbejdermuseet med morgenbriefingen: “Modern slavery in global supply chains”.

Fredag den 31. marts markerer 100-året for Danmarks salg af De Vestindiske Øer til amerikanerne. I dagens anledning har vi indgået samarbejde med Arbejdermuseet, som vil danne ramme for denne morgenbriefing, der samtidig kick-starter deres særudstilling  "Stop slaveri!" . På mødet får vi besøg af France Bourgouin, Head of Responsible Sourcing ved Dong Energy, som vil fortælle om Dong Energy’s udfordringer med og håndtering af moderne slaveri i virksomhedens kerneforretning. Derudover får vi besøg af Jesper Nielsen, international rådgiver, 3F, som vil fortælle om fagbevægelsens indsats og anbefalinger for ophør af moderne slaveri.

Kom og nyd en kop kaffe og en croissant, alt imens du bliver klogere på Dong Energy's og 3Fs erfaringer, udfordringer og muligheder ved bekæmpelse af moderne slaveri efterfulgt af åben diskussion. Efter morgenbriefingen har du i øvrigt mulighed for at besøge Arbejdermuseets særudstilling "Stop slaveri". 

Praktisk information

Dato og tid

Dato: Fredag d. 31 marts 2017
Tid: 08:30 - 10:30

Deltagere

CSR professionelle og indkøbere i virksomheder, organisationer, fagbevægelse, offentlige institutioner og brancheorganisationer

Sted

Arberjdermuseet, Rømersgade 22, 1362 København K
Tilmeld
 

Næste arrangement

Morgenbriefing med Sex & Samfund og IFU

Sundhed og ligestilling på arbejdspladser i udviklingslande

Læs mere her.

Dato: fredag den 24. november 2017
Tid: 09:00 - 13:00
Sted: DIEH Hub, Overgaden Oven Vandet 10 st, 1415 København K