Kommuner og Verdensmålene - fra abstrakte globale mål til værdiskabelse lokalt

Ifølge en ny undersøgelse er kun hver tiende danske kommune reelt kommet i gang med at bruge verdensmålene strategisk og der er store forskelle på hvordan de forskellige kommuner griber dem an. For de kommuner der arbejder med verdensmålene, fungerer de som motor for vækst og udvikling og giver grobund for nye partnerskaber. Hvad betyder dette konkret for den måde, de enkelte kommuner arbejder på? Og hvordan kan verdensmålene bidrage til nytænkning og udvikling af nye indsatser i kommunernes arbejde?

Kom og hør, hvordan danske kommuner arbejder med verdensmålene og gør dem konkrete for borgere og virksomheder. Vi undersøger bl.a., hvordan arbejdet med Verdensmålene kan organiseres, hvilke politikker og strategier udvalgte kommuner har udarbejdet i forhold til målene samt hvad, der driver arbejdet med verdensmålene i kommunen, når oplægsholderne deler deres erfaringer fra arbejdet. Efter oplæggene vil vi diskutere hvilken rolle partnerskaber spiller i kommunernes arbejde med Verdensmålene.

Til mødet vil der være oplæg fra KL, Københavns Kommune og Odense Kommune. Nærmere information om sidste oplægsholdere følger.

Praktisk information

Dato og tid

Dato: 3. juli, 2018
Tid: kl 09:30 – 12:00
Sted: Flakhaven 2, 5000 Odense C

Deltagere

CSR-arbejdere, indkøbere, medarbejdere i kommuner og andre interessenter

Sted

Odense Kommune
Tilmeld
 

Næste arrangementer

Dialogmøde om kampagner

Sted: DIEH
Dato: 31. august, 2018
Tid: kl 13:00 - 15:30

Tilmeld dig her.

_______

Morgenbriefing september: Verdensmålsfonden - investeringer for en bæredygtig fremtid

Sted: DIEH
Dato: 4. september, 2018
Tid: kl 08:30 - 10:00

Tilmeld dig her.

_______

360 grader prisen

Sted: Børsen
Dato:
6. september, 2018
Tid: 
kl 13:00 - 17:00

Tilmeld dig her.

Se alle arrangementer her