Værdi

Dansk Initiativ for Etisk Handel er Danmarks førende alliance for etisk handel. DIEH samarbejder med sine medlemmer for at fremme ansvarlig handel, der respekterer menneske- og arbejdstagerrettigheder, hensynet til miljø og klima samt bidrager til en global bæredygtig udvikling. DIEH er relevant for dig, som blandt andet ønsker adgang til: 

 

Netværk: Mød alle interessenter ét sted - i et trygt, neutralt og fortroligt rum

DIEH er Danmarks førende faglige netværk inden for etisk handel, bæredygtige indkøb og ansvarlige værdikæder.

Medlemskredsen går på tværs af brancher og sektorer og repræsenterer en bred vifte af både små og store danske virksomheder, NGOer, fagforeninger, erhvervsorganisationer og offentlige instanser. Som medlem får du en unik mulighed for en åben dialog med alle stakeholders samlet på ét sted. Vi lægger stor vægt på, at dialogen sker i et trygt, neutralt og fortroligt rum.

Et medlemskab i DIEH åbner også døre til globale netværk inden for etisk handel. Vi samarbejder blandt andet tæt med vores norske (Etisk Handel Norge), engelske (ETI) og svenske (ETI Sweden) søsterorganisationer om træninger, projekter, konferencer og internationalt anerkendte værktøjer.

 

Viden og kompetencer: Bliv stærk på etisk handel og Verdensmålene - og kom på forkant med udviklingen

DIEH tilbyder en lang række aktiviteter som workshops, arbejds- og netværksgrupper, kurser, morgenbriefings, nyhedsbreve, rådgivning mm., så du kan holde dig opdateret på nye trends, få indsigt i etiske udfordringer og praktiske løsninger, opbygge kapacitet og styrke dit arbejde med etisk handel og bæredygtighed.

Tilbuddene er for alle - uanset om I lige er begyndt eller gerne vil styrke jeres igangværende indsatser. Ingen er i mål, men alle medlemmer er på vej.

Som medlem har du altid mulighed for at drage nytte af viden og erfaringer i DIEHs sekretariat, og som ny aktør er der desuden rig lejlighed for at blive inspireret af erfarne medlemmer.

Verdensmålene repræsenterer en af de største trends de seneste år og er afsæt for mange af de aktiviteter, vi tilbyder vores medlemmer. Du vil derfor få øget forståelse for og inspiration til, hvordan I kan arbejde med målene, samt hvordan man kommunikerer dette arbejde.

 

Indflydelse: Sæt en dagsorden og opnå indflydelse

DIEH er en stemme i det offentlige rum og et sted, hvor man kan være med til at sætte en dagsorden og opnå indflydelse. Vi former vores aktiviteter efter vores medlemmers ønsker og tilbyder skræddersyede workshops. Du har stor indflydelse på, hvilke initiativer, der udbydes for at styrke medlemmers arbejde med at fremme høje etiske standarder i globale værdikæder. Det gør det blandt andet muligt for medlemmerne at stå sammen om specifikke dagsordener og opnå øget indflydelse.

 

Partnerskaber: Mød nye samarbejdspartnere og skab resultater
gennem fælles løsninger

Problemstillingerne i globale leverandørkæder er ofte komplekse og kræver samarbejde på tværs af interessenter. DIEH er en omkostningseffektiv vej til fælles løsninger, der gør en forskel. DIEHs brede medlemsnetværk favner eksperter inden for alle områder af bæredygtighed og sikrer, at man kommer 360 grader omkring bæredygtighed.

 

Synlighed: Bliv set som ansvarlig aktør

DIEH arbejder løbende med at synliggøre medlemmers indsats for etisk handel blandt andet gennem artikler, eksponering på forskellige platforme og i vores årlige rapport State Of Ethical Trading. Derudover afholder vi arrangementer sammen med vores medlemmer - en god måde at dele erfaringer og fremhæve resultater.


Ansøg om medlemskab her

 
//-->