Medlemsfordele

Som medlem af Dansk Initiativ for Etisk Handel har I en unik mulighed for at tage del i en konstruktiv dialog i et multistakeholder netværk af virksomheder, NGO'er, fagforeninger, erhvervsorganisationer og offentlige instanser, der alle har til fælles at ville fremme etisk handel. 

I får adgang til den nyeste viden om etisk handel baseret på international dokumenteret god praksis og forskning. Derudover kan I få hjælp til at implementere etisk handel i jeres organisation ved at anvende DIEHs kurser, strategiske værktøjer, rådgivning, adgang til lokale ressourcenetværk verden over, m.m.

Se DIEHs profilfolder her

Vi tilbyder

Praktisk vejledning
Få praktisk vejledning til implementering af etisk handel og ansvarlig leverandørstyring via adgang til DIEH's værktøjer og dokumenter om implementering af etisk handel samt adgang til DIEH's medlemssider og sekretariatets medarbejdere, der står til rådighed for specifikke forespørgsler.

Et trygt forum for debat
Til dialogmøder og workshops for medlemmer samt andre arrangementer, inviterer vi ressourcepersoner, der har specifikke erfaringer med givne problemstillinger og beder dem præsentere deres praktiske løsninger for medlemmerne, der kan drøfte dem i et lukket forum.

Lær fra de førende på området

For nye medlemmer, der lige er begyndt at arbejde med samfundsansvar i leverandørkæden, er der mulighed for at drage nytte af de erfaringer med at forbedre de etiske forhold i deres leverandørkæder, som de mere garvede virksomheder og organisationer har.

Skab nye kontakter med danske og udenlandske virksomheder, NGO'er og fagforeninger
Som del af DIEH er der mulighed for at møde virksomheder, NGO'er og fagbevægelsesorganisationer og udvikle tillidsfulde og effektive samarbejdsrelationer med kernemedarbejdere i en uformel atmosfære.

Få indflydelse ved at stå sammen med andre
Ved fælles arbejde for samme sag er der større mulighed for at yde indflydelse på at fremme etisk handel - især nationalt, men også internationalt, f.eks. i relation til samarbejde med samme leverandører eller i netværk mellem organisationer, der er repræsenteret internationalt.

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig