14-12-2016

DIEH byder de nyeste skud på stammen velkommen; BricPro, LEG og LEO Pharma

Legetøjsbranchen - LEG

Vi har nu budt velkommen til brancheorganisationen, Legetøjsbranchen - LEG. Ved at samle kræfterne i branchen, bidrager LEG til forståelsen af, hvor vigtig leg er for børns liv. LEG har været med til at skabe guides og programmer, der styrker den politiske og offentlige opmærksomhed på leg. I DIEH glæder vi os meget til at samarbejde med LEG om øget sikkerhed og etik i legetøjsbranchen. 

BRICpro ApS

Vores andet nye medlem er selskabet BRICpro, som hjælper virksomheder med at identificere og skabe kontakt til fabrikker med høj gennemsigtighed og socialt ansvar indenfor tekstil, interiør- og møbeldesign. "Et medlemsskab hos DIEH ligger fuldstændigt i tråd med vores arbejde med at sikre, at produktion sker under etisk ansvarlige forhold. Det er en del af BRICpros kerneværdier at arbejde fokuseret med etisk handel og hele tiden blive bedre", fortæller Signe Mørk Sørensen, Senior CSR Consultant i BRICpro. Hun tilføjer, at de ved medlemskabet i DIEH glæder sig til at indgå i dialog og lære af andre dygtige virksomheder. I DIEH glæder vi os særligt til at samarbejde med BRICpro om at styrke virksomheders leverandørkæder.

LEO Pharma

Det tredje nye medlem er den uafhængig, forskningsbaseret lægemiddelvirksomhed, LEO Pharma. Leo Pharma sælger lægemidler i over 100 lande, har egne salgsenheder i 61 lande, og globalt beskæftiger de mere end 5.000 medarbejdere. Det glæder os, at de har tilsluttet sig DIEHs alliance og dermed arbejdet for mere etisk handel samt bæredygtig udvikling i globale værdikæder og i et udbytterigt samarbejde med LEO Pharma, ser DIEH særligt frem til at kaste lys på menneske- og arbejdstagerrettigheder i globale leverandørkæder.

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig