30-03-2017

Alliancen styrkes med tre nye medlemmer i marts

I DIEH ridder vi fortsat på en positiv bølge af nye medlemmer. I marts måned har vi budt velkommen til tre nye medlemmer fra både det private og det offentlige, nemlig Dansk CaterMellemfolkeligt Samvirke og Red Barnet.

Dansk Cater

Dansk Cater distribuerer fødevarer og nonfood-artikler til professionelle køkkener. De beskriver høj kvalitet som værende kernen af deres forretning, og om baggrunden for DIEH medlemskabet siger Henrik Ellegaard, CFO, Dansk Cater:

Vi har meldt os ind i DIEH, fordi vi er begyndt at arbejde systematisk med CSR. Vi ønsker at gøre det lettere for vores kunder at træffe et bæredygtigt valg. Det er det lange, seje træk, vi er interesserede i – ingen shortcuts. Derudover ser vi DIEH som et oplagt sted at møde og erfaringsudveksle med ligesindede om bæredygtige problemstillinger og overvejelser”.

I DIEH glæder vi os meget til at samarbejde med Dansk Cater om ansvarlighed i fødevare- og non-food sektoren. Læs mere om Dansk Cater her.


Mellemfolkeligt Samvirke

Mellemfolkeligt Samvirke har siden 1944 arbejdet for at støtte verdens fattigste i at kende og kræve deres rettigheder. Om baggrunden for medlemskabet siger Troels Børring, Policy Advisor, Mellemfolkeligt Samvirke:

DIEH samler vigtige samfundsaktører, der deler ambitionen om at levere praktiske løsninger, der baner vejen for en bæredygtig udvikling”. 

I DIEH ser vi frem til et positivt samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke om blandt andet menneske - og arbejdstagerrettigheder og miljøbevarelse i verden. Læs mere om Mellemfolkeligt Samvirke her.


Red Barnet

Red Barnet kæmper for børns rettigheder og er verdens største uafhængige børneorganisation. Om baggrunden for medlemskabet fortæller Camilla Erika Lerberg, Sektionsleder Kommercielle Partnerskaber og CSR, Red barnet:

”Vi ønsker at tilegne os viden og deltage aktivt og konstruktivt i debatten om etisk handel. Vi ønsker også at stille vores kompetencer og viden om børn og unges rettigheder til rådighed for netværket”.

I DIEH ser vi frem til samarbejdet med Red Barnet om blandt andet børns rettigheder. Læs mere om organisationen her.

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig