27-04-2017

April måned byder på tre nye medlemmer

Arbejdermuseet

Arbejdermuseet, som også er et af Danmarks største privatarkiver, arbejder specialiseret med forskning om arbejderhistorie, herunder også den danske arbejderbevægelse. Deres mission er blandt andet at formidle og aktualisere historier om arbejdsforhold i Danmark.

Om medlemsskabet fortæller Søren Bak-Jensen, Direktør, Arbejdermuseet: "Vi er glade for at være medlem af DIEH og ser frem til samarbejdet og til at bidrage til og drage nytte af de mange kompetencer, der er samlet i gruppen."

Inka Food ApS

Inka Food ApS leverer fødevarer og specialiteter til detail- og cateringvirksomheder. De har en mission om at gøre det spændende og inspirerende for den danske forbruger at handle. Om baggrunden for deres medlemsskab fortæller Peter Klempel, partner og indkøbschef, Inka Food ApS:

"Vi vil via medlemskabet være mere opdateret og have mere fokus på de udfordringer vi har på at sikre etik, respekt, ansvar m.m. ved handel fra fattige lande. Vi vil i kombinationen mellem erhvervsliv (vigtigt at erhvervslivet bliver hørt), offentlige instanser og organisationer kunne bidrage med vores viden og erfaring."

I DIEH glæder vi os meget til at samarbejde Inka Food Aps om etik i fødevaresektoren.

Magasin Du Nord

Storcenterkæden, Magasin Du Nord, handler med varer fra et spænd af sektorer og ansætter mere end 1000 fuldtidsansatte. Storcenterkæden er ejet af britiske Debenhams, som har været medlem af DIEHs engelske søsterorganisation, Ethical Trading Initiativ (ETI) siden 2001. Derfor er det dejligt, at Magasin Du Nord melder sig under fanen i vores danske alliance. 

I DIEHs glæer ser vi frem til at samarbejde med Magasin Du Nord om etisk handel inden for en række af sektorer. 

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig