30-08-2017

August byder på to nye medlemmer i DIEH


I denne måned er DIEH stolte af at kunne byde velkommen til to nye medlemmer, nemlig Søstrene Grene og NEPCon

Søstrene Grene 

Søstrene Grene har siden 1973 skabt "lyspunkter i hverdagen", som de selv formulerer det. Iblandt deres mærkesager er kravet til, at kunderne kan stole på deres produkter - både i forhold til kvalitet, arbejdsforhold og produktsikkerhed. Derfor glæder det DIEH, at Søstrene Grene melder sig ind under fanen hos DIEH, og dermed tilslutter sig arbejdet for mere etisk handel. Om medlemskabet fortæller Mads Aleberg, CSR Manager i Søstrene Grene; 

”Vi glæder os til samarbejdet med Dansk Initiativ for Etisk handel. Medlemskabet vil hjælpe os med at inspirere og udvikle samarbejdet med vore leverandører, så de udvikler sig skridt for skridt. Vi er overbeviste om, at samarbejdet og sparringen i DIEH vil hjælpe os i denne proces.”

NEPCon 

NEPCon er en non-profit organiation, som arbejder for at "gøre bæredygtighed mainstream". NEPCon har de sidste 25 år haft en målsætning om at engagere sig i aktiviteter, der fremmer bæredygtighed og understøtter virksomheders ansvarlige indkøb. Om medlemskabet fortæller Costumer Relations Manager, Michael Jakobsen:

"NEPCon har en klar målsætning, som vi har arbejdet for siden opstarten for snart 25 år siden, om at engagere sig i aktiviteter, der fremmer en ansvarlig og bæredygtig forvaltning af skov- og naturressourcer, med særlig fokus på at tilskynde og understøtte virksomheders ansvarlige indkøb. Som medlem i DIEH ser vi frem til at indgå i et netværk af forskellige interessenter, og at bidrage til et konstruktivt samarbejde om at skabe viden og værktøjer, der kan have en reel positiv effekt på de sociale og miljømæssige problemer vi kender fra værdikæder vi har arbejdet med i en lang årrække, samt at udveksle erfaringer på tværs af interessenter og brancher"

Vi byder varmt velkommen til begge medlemmer, som vi glæder os til fremtidigt samarbejde med. 

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig