18-06-2018

Nyt formandskab i DIEHs bestyrelse

DIEH glæder sig over at kunne byde Jonas Vejsager Nøddekær, International direktør i Folkekirkens Nødhjælp, velkommen som ny formand for bestyrelsen og Christian Rask-Jepsen, Kategorichef i Reitan Distribution, velkommen som ny næstformand.

Christian Rask-Jepsen har arbejdet med CSR i Reitan siden 2011 og har derudover solid erhvervserfaring som indkøber i detailsektoren.

Jonas Vejsager Nøddekær har været ansat i Folkekirkens Nødhjælp siden 2000 og bl.a. andet været udsendt til Etiopien, Cambodja og Myanmar. Som international direktør står Jonas Nøddekær i dag i spidsen for Folkekirkens Nødhjælps arbejde med at integrere CSR og klimahensyn i udviklingen af partnerskaber mellem NGO’er og virksomheder.

”I en tid hvor der er øget opmærksomhed på virksomheders ansvar og den fælles opgave, det er at løfte og bidrage til Verdensmålene, tilbyder DIEH en platform for fælles læring og diskussion på tværs af sektorer og kompetencer. Som formand for DIEH vil jeg sammen med sekretariatet arbejde for, at dette potentiale fuldt ud realiseres,” siger Jonas Vejsager Nøddekær.

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig