27-09-2018

Styrk din forretning med Verdensmålene - Fire brancheworkshops for SMV'er om Verdensmålene

Repræsenterer du en mindre eller mellemstor virksomhed inden for fødevare-, tekstil-, legetøj- eller eksportbranchen? Og handler I med udviklingslande? Er du nysgerrig på, hvordan du kan høste forretningsmæssige gevinster med en strategisk tilgang til FNs 17 Verdensmål for Bæredygtig Udvikling?

Så kom til workshop om Verdensmålene, faciliteret af DIEH og Nille Skalts, ekspert i virksomheders arbejde med bæredygtighed og forretningsudvikling.

Vi arrangerer fire brancheworkshops, som hver især tager udgangspunkt i de udfordringer og muligheder, de forskellige brancher står overfor - med fokus på globale værdikæder og produktion i udviklingslande. Som deltager får du inspiration fra andre virksomheder, brancherelevante eksempler og ikke mindst konkrete redskaber til, hvordan du kan styrke din virksomhed gennem Verdensmålene, mens du samtidig gør en forskel ude i verden.

Workshopsne er gratis og åbne for ledere, ejere og medarbejdere i danske SMVer. Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig gennem linkene herunder.

SMVer med eksportfokus - i samarbejde med Dansk Erhverv
15/11 kl. 9.00-15.15 (København)

Tøj og tekstiler - i samarbejde med Dansk Mode & Tekstil og WEAR
21/11 kl. 9.00-15.15 (Herning)

Fødevarer - i samarbejde med Landbrug og Fødevarer
23/11 kl. 9:00-15:15 (Århus)

Legetøj - i samarbejde med LEG/Dansk Erhverv
30/11 kl. 9:00-15:15 (København)

Som afslutning på vores brancheworkshops arrangerer vi endvidere en fælles match-making workshop for SDG-partnerskaber den 10/12 kl. 13.00-16:45 på Børsen i København.

Her inviteres virksomheder, NGOer, brancheforeninger, fagbevægelser og andre aktører til at speed-date og undersøge potentialer for samarbejde og partnerskaber for indfrielsen af verdensmålene i udviklingslande. Foreløbigt program findes her.

For flere oplysninger, tilmelding eller spørgsmål, kontakt DIEHs projektleder Janine Dortmundt på jd@dieh.dk / 42439321

De fem workshops er finansieret med støtte fra Udenrigsministeriet.

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig