04-03-2019

Spotlight på Rosendahl Design Group A/S - nyt medlem i DIEH

Årets første nye medlem af DIEH er Rosendahl Design Group, som vi hermed har glæden af at byde officielt velkommen til!

Rosendahl Design Group er et multibrand-hus med ni selvstændige brands i porteføljen: Rosendahl Copenhagen, Kay Bojesen Denmark, Global, Arne Jacobsen Clock, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, Juna, Lyngby porcelæn og Kähler. Dette involverer arbejde med mange leverandører i forskellige lande og med mange forskellige materialer, hvor hovedområderne er træ, plast, metaller, tekstiler, glas og porcelæn.

Rosendahl Design Group har stort fokus på bæredygtighed og ansvarlighed og med en klar holdning til etisk handel:

”Vi har valgt at blive medlem af DIEH, da vi har nogle erfaringer, som vi gerne vil udveksle med andre virksomheder med lignende udfordringer”, fortæller CSR-manager i Rosendahl Design Group, Pia Halldorsson, ”Vores ønske med medlemskabet er, at vi i fællesskab kan arbejde mod bedre forhold for de mennesker, der arbejder i og omkring produktionsmiljøer rundt om i verden”.

Den største udfordring ifølge Pia Halldorsson er, at Rosendahl Design Group med de mange forskellige produkttyper også har mange forskellige produktleverandører. De fører en løbende dialog med dem om sociale og miljømæssige forhold, men er der ikke i dagligdagen. Det kræver gode systemer, som man kan stole på. Rosendahl Design Group er ligesom mange andre også optaget af konsekvenserne på sigt ved miljø og klimaforandringer.

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig