13-05-2019

Nomineringer til 360 Graders Prisen 2019 er igang

I samarbejde med Dansk Erhverv, Green Network og Erhvervsstyrelsen er DIEH stolte af at præsentere årets 360 Graders Pris, som i år bliver tildelt idéer inden for tre kategorier:  'startup', 'etableret virksomhed' og 'græsrod'. Vinderen af hver kategori præmieres med et beløb på 10.000 kr. og et møde med eksperter, som består af førende investorer og eksperter indenfor bæredygtighed.

360 grader prisen har i 2017 og 2018 hyldet startups og etablerede virksomheder, der arbejder succesfuldt i krydsfeltet imellem innovation, ny teknologiske løsninger og bæredygtighed og dermed bidrager til Verdensmålene. Det gør vi igen i 2019!

Som noget nyt er der i 2019 blevet tilføjet en ’græsrodspris’, der belønner den gode idé, der har potentiale til at gøre en forskel, men som endnu ikke er kommercialiseret. Det gør vi for at sætte fokus på den underskov af dygtige unge, der brænder for at gøre en forskel.

De 3 bedste forretningsideer eller forretningstiltag i hver kategori bliver kastet for løverne og skal pitche live foran publikum og jury.

Konkurrencen og prisuddelingen foregår d. 10. september 2019 kl. 13-17.30 på Børsen i København.

Dagen indledes med en velkomst efterfulgt af et inspirationsoplæg af Anders Morgenthaler, filminstruktør, forfatter og klimaaktivist.

De tre priser bliver overrakt at Thorkil Sonne, Formand for Rådet for Samfundsansvar og Verdensmål

Er du iværksætter, arbejder du for en innovativ virksomhed, eller har du bare en god idé, der kan fremme en bæredygtig samfundsudvikling i eller udenfor Danmark? Læs mere og tilmeld din idé her

Du kan desuden tilmelde dig som publikum og se programmet for dagen her.

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig
//-->