07-06-2019

Bliv praktikant hos Dansk Initiativ for Etisk Handel

Kunne du tænke dig at bidrage til at fremme etisk handel og ansvarlighed i værdikæder i samarbejde med en bred vifte af danske virksomheder, folkelige organisationer, erhvervsorganisationer, offentlige institutioner og fagbevægelsen? Vil du blive skarp på den nyeste udvikling, potentialer og udfordringer inden for virksomheders arbejde med CSR, bæredygtighed og verdensmål? Og vil du gerne opnå konkrete erfaringer med at kommunikere viden, budskaber og aktiviteter? Så bliv praktikant hos Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH).


Om DIEH
Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) er det nationale samlingssted for etisk handel og ansvarlige værdikæder i Danmark. Vi udgør en unik alliance af virksomheder, erhvervsorganisationer, fagbevægelsen, folkelige organisationer og offentlige virksomheder og instanser—et netværk baseret på tillid på tværs af interesser og sektorer.
Vi arbejder i samarbejde med vores medlemmer for at fremme ansvarlig handel, der respekterer menneske- og arbejdstagerrettigheder, hensynet til miljø og klima, samt bidrager til en global bæredygtig udvikling.
Sekretariatet består af fire fastansatte samt to studentermedhjælpere og en lokal projektmedarbejder i Myanmar.


Om praktikken
Vi kan tilbyde dig et uformelt og engageret arbejdsmiljø, hvor nye idéer bydes velkommen og med mange faglige og udfordrende opgaver. Arbejdsopgaverne inkluderer:


- Skrive artikler til web og nyhedsbrev
- Drift af vores hjemmeside dieh.dk
- SoMe drift: LinkedIn & Twitter
- Bidrage til at arrangere dialogmøder, morgenbriefinger, workshops


Arbejdssproget er dansk, og du skal kunne tale og skrive engelsk. Du arbejder sammen med alle på sekretariatet. Praktikperioden er mellem 3 og 5 måneder.

Om dig


- Vi søger en praktikant, der er initiativrig, trives med en omskiftelig hverdag, har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og en kandidat, som brænder for at fremme etisk handel.
- Kendskab til CSR og etisk handel er en fordel, men ikke et krav.


Hvis du synes, at DIEH lyder som et sted for dig, så send dit CV og motiveret ansøgning til os senest d. 24. juni på mailto:dieh@dieh.dk eller kontakt Sarah Dieckmann for mere information på: mailto:sd@dieh.dk.

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig
//-->