07-05-2020

Vil du være DIEHs næste praktikant?

Brænder du for at arbejde med bæredygtighed i danske
virksomheder? Kunne du tænke dig at bidrage til at fremme etisk
handel og ansvarlighed i værdikæder i samarbejde med en bred vifte af danske virksomheder, folkelige organisationer,
erhvervsorganisationer, offentlige institutioner og fagbevægelsen?

Vil du blive skarp på den nyeste udvikling, potentialer og udfordringer inden for virksomheders arbejde med CSR, bæredygtighed og verdensmål? Vil du gerne opnå konkrete erfaringer med at fremme viden, indsatser og aktiviteter?

Og vil du gerne være på en arbejdsplads, der værdsætter holdånd, højt til loftet og godt humør - også når vi har travlt? Så vil vi meget gerne have dig som praktikant hos DIEH.

Om praktikken

Vi kan tilbyde et uformelt og engageret arbejdsmiljø, hvor nye idéer bydes velkomne og med mange faglige og udfordrende opgaver. Opgaverne vil variere i forhold til din baggrund og dine kvalifikationer, og kan for eksempel bestå i at:

  • Bidrage til at arrangere og afholde dialogmøder, morgenbriefinger, workshops
  • Skrive artikler til web og nyhedsbrev
  • Assistere på projekter (læs mere om projekterne her)
  • Drift og udvikling af vores hjemmeside
  • Bidrage til SoMe-aktiviteter: LinkedIn & Twitter

Bemærk gerne, at en stor del af opgaverne vil bestå i at kommunikere DIEHs aktiviteter på forskellig vis, ligesom sekretariatets arbejdssprog er dansk. Vi lægger derfor vægt på, at du behersker dansk i skrift og tale. Du arbejder sammen med alle på sekretariatet. Praktikperioden er mellem 3 og 6 måneder og vil være ulønnet. Bemærk at der er ansøgningsfrist 31. maj. 

Om dig

Vi søger en praktikant, der er initiativrig, trives med en omskiftelig hverdag, har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og som brænder for at fremme etisk handel og bæredygtig udvikling. Kendskab til CSR og etisk handel er en fordel, men ikke et krav.

Om DIEH

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) er det nationale samlingssted for etisk handel og ansvarlige værdikæder i Danmark. Vi udgør en unik alliance af virksomheder,
erhvervsorganisationer, fagbevægelsen, folkelige organisationer og offentlige virksomheder og instanser - et netværk baseret på tillid på tværs af interesser og sektorer. Vi arbejder med vores medlemmer for at fremme ansvarlig handel, der respekterer menneske- og arbejdstagerrettigheder, hensynet til miljø og klima, samt bidrager til en global bæredygtig udvikling. Sekretariatet består af fire fastansatte samt to projektassistenter – se sekretariatet her. Hvis du synes, at DIEH lyder som et
sted for dig, så send dit CV og motiveret ansøgning til os på dieh@dieh.dk eller kontakt Elisabeth Moltke for mere information på: em@dieh.dk

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig
//-->