15-08-2020

Corona-ord på DIEHs sommerkur: Grib chancen for skabe en bæredygtig fremtid og ansvarlige leverandørkæder - sammen

'Traditionen' tro skinnede solen over DIEHs anden sommerkur, hvor vi var glade for at kunne møde vores medlemmer og samarbejdspartnere samt lancere rapporten Etisk Handel 2020 for femte år i træk.

Det blev også til inspirerende indspark fra DIEHs formandskab og direktør om verden i lyset af Corona, og det momentum, vi har lige nu, for at bruge krisen til noget konstruktivt:  

”COVID 19 er den største krise, vi som globalt samfund har stået over for, men mit håb er, at vi også kan se det som et mulighedsrum, hvor vi sammen kan skabe en bæredygtig fremtid. I arbejdet for ansvarlige leverandørkæder er der mere end nogensinde er brug for samarbejder på tværs af sektorer. Her spiller DIEH en helt unik rolle”, sagde DIEHs formand Jonas Engberg, der er chef for partnerskaber og innovation i Care Danmark.

Malene Thiele, CSR chef i Dansk Erhverv, og næstformand i DIEH, fremhævede blandt andet, at ”COVID 19 virkelig har sat to streger under behovet for ansvarlige leverandørkæder – ikke mindst leverandør-samarbejde – og fået alle virksomheder med en form for import til at spekulere over ’resiliensen’ i deres leverandørkæde”.

Det er vigtige budskaber i regi af DIEH, hvor direktør Mikkel Stenbæk Hansen betonede vigtigheden af ikke at vende tilbage til situationen før pandemien, men i stedet have modet til at benytte denne store udfordring til at opbygge mere robuste og bæredygtige værdikæder.

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig
//-->