04-02-2021

Spot på VKH - nyt medlem i DIEH

Det er en glæde at byde velkommen til årets første medlem i DIEH – brancheforeningen Dansk Vask-, Kosmetik- og Husholdningsindustri – i daglig tale VKH.

VKH er en brancheforening under Dansk Industri, der samler fremsynede danske producenter og distributører af vask-, kosmetik- og husholdningsprodukter. VKH’s medlemmer er blandt de største producenter og brands i Danmark.

Miljø, sundhed og bæredygtighed er omdrejningspunktet for foreningens arbejde. ”Vi arbejder aktivt for at styrke de kendte allergi- og miljømærker og går forrest med udfasning af unødvendige tilsætningsstoffer. Endelig arbejder vi også for mere bæredygtig emballage og for bedre produktionsvilkår i Danmark”, fortæller chefkonsulent Kitt Bell Andersen.

 

Palmeolie forpligter

Ud over miljø og sundhed er VKH også meget optagede af at arbejde med at udbrede ansvarlig produceret palmeolie. Det er for særligt DIEH’s arbejde med Dansk Alliance for Ansvarlig Palmeolie, som VKH vil have fokus og involvere sig i gennem medlemskabet.   

”Palmeolie er som bekendt den mest udbredte vegetabilske olie på verdensplan og findes i en lang række af de produkter, som medlemmerne af VKH producerer. Det forpligter, og derfor har vi som brancheorganisation valgt at engagere os i DIEH og Dansk Alliance for Ansvarlig Palmeolie” fortæller Kitt om medlemskabet.

Læs mere om VKH her

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig
//-->