08-11-2021

Velkommen til Freja Marie Bjørn Frederiksen

I denne uge har vi budt velkommen til Freja Marie Bjørn Frederiksen som rådgiver med fokus på Verdensmål, innovative partnerskaber og bæredygtighed i sekretariatet på Christianshavn.

”Jeg er rigtig glad for at byde velkommen til Freja som ny kollega i Dansk Initiativ for Etisk Handel. Freja skal være med til at styrke vores rolle som den danske multi-stakeholder platform for bæredygtige værdikæder og især de aktiviteter, der understøtter bæredygtig innovation og bredt samarbejde om den grønne omstilling”, siger Nanna Callisen Bang.

Freja har tidligere arbejdet som konsulent hos Roskilde Festival-gruppen, hvor hun bidrog til strategisk bæredygtig udvikling, grøn omstilling og øget samfundsansvar for Nordeuropas største festival. Senest har Freja siddet som specialkonsulent med fokus på adfærdsændring og affaldssortering i Københavns Kommune.   

”Jeg brænder for at skabe forandring og skubbe verden i en mere bæredygtig retning, og jeg tror på at tværgående samarbejde og vidensdeling er én vigtig nøgle til at lykkes med netop det.” siger Freja. ”Jeg glæder mig derfor meget over at få mulighed for at arbejde med partnerskaber, innovation og bæredygtige værdikæder hos Dansk Initiativ for Etisk Handel.”

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig
//-->