03-11-2009

Nye DIEH medlemmer

Der har den sidste måneds tid været stor tilslutning til DIEH i form af fire nye medlemmer Novozymes A/S, Amnesty International den danske afdeling, Fair Trees og JYSK A/S.

Sidstnævntes kommunikation og CSR ansvarlige Jonas Schrøder ser frem til samarbejdet i DIEH:

"Etisk handel og ansvarlig leverandørstyring er ikke modeord hos JYSK - det er konkret handling. Men ingen er verdensmestre på dette område, og der kommer hele tiden ny viden. DIEH er et yderst interessant initiativ, da medlemmerne har forskellige baggrunde og indgangsvinkler til udfordringer - og vi dermed kan lære af hinanden og forhåbentlig finde fælles løsninger."

Også Fair Trees ser frem til at gøre en samlet indsats for bedre arbejdsvilkår og mener at et medlemskab af DIEH ligger i naturlig forlængelse af deres formål:

"Langt hovedparten af frø anvendt til juletræer i Danmark stammer fra Georgien, hvor kvaliteten og produktionen er væsentligt højere end i Danmark, men hvor arbejdsvilkårene og sikkerheden er betydelig dårligere. Dette arbejder Fair Trees arbejder på at forbedre. Fair Trees er navnet på fairtrade-godkendte frø, planter og juletræer, produceret med respekt for bæredygtige produktionsformer, hvor der tages hensyn til arbejdernes sundhed og velfærd".

DIEH ser frem til samarbejdet med dem alle samt at lære af de input og erfaringer, som de hver især bringer til den fælles indsats i Initiativet.

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig
//-->