03-03-2022

Byd velkommen til vores nye kollega, Lene

Lene Midtgaard er vores nye rådgiver for innovation, klima og miljø i Dansk Initiativ for Etisk Handel. 

Hun skal stå i spidsen for partnerskabet for bæredygtigt fiskeri og bidrage til arbejdet med klima, miljø og social ansvarlighed i virksomhedernes globale værdikæder.

”Jeg er rigtig glad for at kunne byde velkommen til Lene som en del af teamet. Lene har solide erfaringer med den grønne omstilling fra ansættelser i virksomheder, organisationer og kommuner, og hun har et rigtig godt blik for hvordan nye metoder, praksis og partnerskaber kan fremme ansvarlig handel i tråd med Verdensmålene” siger Nanna Callisen Bang.

Lene har bl.a. arbejdet i Danmarks Naturfredningsforening, Miljøpunkt Østerbro og CONCITO, og kommer fra en stilling i Hillerød Kommune, hvor hun har samlet kommunes medarbejdere, politikere, virksomheder og borgere mod målet om at være en CO2 neutral kommune i 2050.

”Jeg brænder for at skubbe verden i en mere bæredygtig retning og skabe den forandring der skal til. Derfor er jeg rigtig glad for at være blevet en del af holdet i Dansk Initiativ for Etisk Handel. Jeg tror nemlig på, at dialog, partnerskaber og fokus på bæredygtig innovation i værdikæder er vigtige værktøjer i den grønne omstilling, som hele verden står overfor. ”, siger Lene Midtgaard

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig
//-->