State of Ethical Trading 2018/19

I rapporten tager DIEH temperaturen på etisk handel, verdensmål og bæredygtighed blandt vores medlemmer i det forgangne år. I samme ombæring ser vi på en fremtid, hvor etisk handel bliver endnu mere afgørende for den verden, vi lever i.

Læs rapporten her

Årsberetning 2018

I rapporten kan du læse om året der gik i 2018. Når vi ser tilbage på 2018, er der mange ting at være glade for: Vi har haft god aktivitet i DIEHs arbejdsgrupper og netværksgrupper. Vi har i løbet af året samlet vores medlemmer og samarbejdspartnere ved 38 forskellige arrangementer om alt fra blockchain til verdensmålsfond og cirkulær økonomi med samlet set godt 1000 deltagere. Vi var med til at uddele 360 grader-prisen og udgav for tredje år i træk State of Ethical 

Læs rapporten her

Guide to Buying Responsibly

Dansk Initiativ for Etisk Handel har i samarbejde søsterorganisationerne, ETI-UK og IEH Norge samt International Labour Organization udarbejdet den første globale leverandørundersøgelse om ansvarlige indkøbspraksisser. 

Guide to Buying Responsibly præsenterer eksempler på best practice samt relevante redskaber til, at virksomheder kan arbejde ansvarligt og med udgangspunkt i blandt andet FNs Retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv.

(Udgivet i september, 2017)

Download

Tackling Child Labour in Global Supply Chains

DIEH har i samarbejde med vores medlemmer udarbejdet en børnearbejdsfolder, hvori man kan danne sig et kyndigt overblik over, hvordan børnearbejde defineres, hvor mange børn problematikken omfatter, et kort oprids af kernekonventionerne på området samt af den nyeste tilføjelse, Modern Slavery Act, og ligeledes har vi noteret vores anbefalinger på området.

(Udgivet i november, 2016)

Download
 

Member Resources

JETI Country Briefing: Myanmar (2019)

Log in to read
//-->