COVID-19

Værdi

DIEH samler løbende nyheder, guides og redskaber til håndtering af COVID-19. Siden vil løbende blive opdateret. Vi modtager gerne forslag til tilføjelser på denne liste - skriv til dieh@dieh.dk.

Find mere information hos vores søsterorganisationer

  

DIEHs søsterorganisationer har udarbejdet en række indsigtsfulde redskaber og samlet relevante guides, som kan hjælpe din organisation med at håndtere COVID-19 bedst muligt. 

Hos Etisk Handel Norge kan du blandt andet finde landeopdateringer for Brasilien, Kina, Italien, Malaysia, South Afrika, Spanien, Thailand og Tyrkiet.

Du kan også finde brugbare kilder om blandt andet arbejdsforhold, migrantarbejdere og menneskerettigheder.

Ethical Trading Initiative (ETI UK) har samlet nyheder, vejledninger og eksempler på god praksis - hvor indholdet løbende opdateres.

Husk at du som DIEH-medlem har adgang til alle åbne webinars udbudt af vores søsterorganisationer ETI UK, Etisk Handel Norge og ETI Sweden

Cases

H&M

H&M Foundation backs women garment workers in Bangladesh
Non-profit-organisationen H&M Foundation igangsætter i partnerskab med Red Barnet, WaterAid og CARE et langsigtet projekt for at støtte kvindelige tekstilarbejdere i Bangladesh. I første omgang er hovedformålet at imødekomme deres akutte behov som følge af covid-19, men projektet styrker og forbereder også de kvindelige arbejdere i forhold til en fremtid med øget automatisering og digitalisering.

H&M Group to supply protective equipment for hospitals


Fair Wear

Covid-19 Garment Stories: What we're hearing from the garment industry
Fair Wear har her samlet en række eksempler på, hvordan forskellige aktører i tekstilsektoren - brands, leverandører og tekstilarbejdere - har reageret på Covid-19-krisen. 

The Fair Wear dossier
Her kan du finde information og guides målrettet tekstilsektoren 

 
//-->