05-12-2018

Spotlight på Ragn-Sells - nyt medlem af DIEH

Vi er glade for at kunne byde Ragn-Sells velkommen som nyt medlem af DIEH.

Ragn-Sells er en virksomhed, der arbejder med affaldssortering og genbrug med en vision om at være det rigtige valg på alle parametre, både for pengepungen og miljøet. Selv kalder de det ”grøn lønsomhed”, som betyder, at ”(…) det skal betale sig at bruge os, både for miljøet og for kunden.”

Hvert år håndterer Ragn-Sells’ fire anlæg 400.000 tons affald, der enten sendes videre som råvarer til industrien eller til energiproduktion. Mange af Ragn-Sells’ kunder er eksempelvis plast-, papir- eller metalfabrikanter eller energiselskaber.

Ved at tænke i innovative og effektive løsninger til minimering af affaldsproduktion og omdanne det producerede affald til bæredygtige ressourcer, ”viser vi dagligt i Ragn-Sells, at omsorgen for miljøet og god forretning går hånd i hånd,” forklarer administrerende direktør i Ragn-Sells, Massimo Forti, og fortsætter, ”og det er netop den dagsorden, vi gerne vil styrke gennem vores medlemskab af DIEH”.

I Danmark har Ragn-Sells fire anlæg i henholdsvis København, Næstved, Kolding og Nørresundby, men Ragn-Sells Group, der står bag virksomheden i Danmark, har derudover afdelinger i Estland, Polen, Finland, Sverige, Norge og Danmark.

I DIEH ser vi frem til samarbejdet med Ragn-Sells og fremtidig deling af viden og de erfaringer, virksomheden har inden for genbrug af affald og effektivisering af sortering.

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig