25-01-2019

Spotlight på Donaid - nyt medlem af DIEH

Det er med stor glæde vi kan byde velkommen til det seneste nye medlem af DIEH, donaid.

donaid arbejder til dagligt med, hvordan virksomheder kan arbejde med velgørenhed og derigennem bæredygtighed.

"For virksomheder er der et stort potentiale i at finde den rigtige velgørenhedspartner. Virksomhedens værdisæt, branding, markedsføring, kommunikation, employee branding og rekruttering kan understøttes og forædles i samarbejdet med en NGO," forklarer direktør i donaid, Marcus Dall Overgaard, og fortsætter, "arbejdet med velgørenhed skal være så enkelt som muligt, samtidigt med at give virksomhederne en høj grad af synlighed."

Med afsæt i de 17 Verdensmål arbejder donaid for, at samtlige donationer kan matches op mod ét eller flere af målene. Desuden samarbejder donaid med en række NGO’er, hvilket giver adgang til en endnu flere projekter. 

Derudover er donaid også en mærkningsordning for virksomheder og produkter, som skal guide forbrugere til at handle med omtanke i hverdagen. Alle virksomheder, der arbejder med donaids hjerte, sender i samarbejde med donaid støtte til et udvalgt velgørenhedsprojekt.

Samarbejdet mellem DIEH og donaid giver god mulighed for vidensdeling og sparring omkring konkrete tiltag, som kan fremme arbejdet med verdensmålene på globalt plan.

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig