GoGetty – Social platform, der sætter fokus på medarbejderdiversitet

Med udviklingen af en online social platform målrettet den professionelle verden, arbejder GoGetty for mere diversitet i landets ledelser. Platformen skaber transparens og målbarhed inden for køn, etnicitet og snart alder. Den giver potentielle medarbejdere et øjeblikkeligt svar på, hvordan virksomheder klarer sig på områder som diversitet og inklusion, og om de har ambitiøse mål for fremtiden.

Læs GoGettys case her

LastSwab – Vatpinden, der kan bruges mindst 1000 gange

Hvert år bruges på verdensplan omkring 550 milliarder vatpinde, som også er på top ti over de produkter, der forurener mest i verdenshavene. LastSwab er en bæredygtig erstatning til vatpinden, fordi den kan bruges mindst 1000 gange. Siliconen på enderne gør, at den er nem at rengøre med vand og sæbe efter brug – den kan sågar komme i opvaskemaskinen.

Læs LastSwabs case her

SolarSack – Billigt og rent drikkevand på solenergi

Med en vision om at sikre rent, billigt drikkevand til verdens 2 milliarder fattigste, har virksomheden SolarSack udviklet en vandbeholder af samme navn. Blot ved hjælp af solenergi kan SolarSack rense 4 liter vand på under 4 timer og kan bruges 150 gange. Det svarer til et års forbrug af drikkevand for én person. Med en lav stykpris og en distributionsmodel, der involverer lokale i at sælge sacken, bidrager produktet til sundhed, lokal indkomst, ligestilling og uddannelse af kvinder inden for sanitet. Et ‘return/recycling’-system vil ligeledes blive sat op, så man minimerer negativ effekt på miljøet efter endt brug.

Læs SolarSacks case her

Husk du kan komme med til finale-eventet på Børsen d. 10. september, læs mere her

Læs om de andre finalister her: 

Etablerede virksomheder

Græsrødder

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig
//-->