20-11-2008

DIEH får ekspertindlæg i nyt CSR magasin

Månedsmagasinet CSR vil gennem interviews, reportager, ekspertindlæg, virksomhedscases og debatstof beskæftige sig med virksomheders miljømæssige, sociale og etiske initiativer. Det er magasinets målsætning at give læserne nye perspektiver, faglig viden, redskaber og inspiration til den daglige strategiske ledelse af den bæredygtige virksomhed på tværs af brancher.

Indholdet er målrettet ledere, beslutningstagere og andre fagfolk beskæftiget med bæredygtig udvikling i Danmarks største virksomheder, med over 50 ansatte, inden for produktion, handel og service samt relevante medarbejdere i stat, regioner og kommuner.

I første udgave af magasinet kan man blandt andet finde interviews med Partner Helle Bank Jørgensen fra PriceWaterhouseCoopers, tidligere CSR-koordinator Annemarie Meisling fra Dansk Industri, Forbrugerpolitisk direktør i COOP Mogens Werge samt direktør for bæredygtig udvikling i Novozymes Claus Stig Pedersen. Magasinet vil i hvert nummer sætte spot på et bestemt emne indenfor CSR - i den første udgave på, hvordan virksomheden kan arbejde med at få en klimastrategi.

Fremover skal DIEH bidrage til CSR med et fast ekspertindlæg om samfundsansvar i leverandørkæden. DIEHs indlæg vil fylde et dobbeltopslag og vil blive bragt en gang i kvartalet. DIEH glæder sig til at bidrage til debatten på denne måde.

Relevante links:
Internetportal: www.csr.dk
E-magasin: http://www.e-pages.dk/horisont/13

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig
//-->