30-08-2021

Velkommen til Andreas Honoré

I denne uge starter Andreas Honore som ny medarbejder med fokus på Verdensmål, partnerskaber og bæredygtighed i sekretariatet på Christianshavn.

”Jeg er rigtig glad for at kunne byde velkommen til Andreas Honoré som ny kollega i Dansk Initiativ for Etisk Handel. Andreas skal være med til at styrke vores rolle som den danske multi-stakeholder platform for bæredygtige værdikæder og især de aktiviteter, der understøtter innovation og bredt samarbejde om den grønne omstilling”, siger Nanna Callisen Bang.

Andreas har mange års erfaring med strategiske partnerskaber, CSR og forretningsudvikling i en bred vifte af organisationer og private virksomheder. Senest har Andreas været konsulent hos rådgivningsvirksomheden 3B Impact, hvor han især har arbejdet med virksomheder, fonde og NGO’er og rådgivet om strategisk CSR, bæredygtighed og Verdensmålene.

“Jeg glæder mig utrolig meget til at være med til at styrke DIEHs rolle som den danske multi-stakeholder platform for bæredygtige værdikæder", siger Andreas, ”Verden står over for enorme udfordringer og vi har brug for at tænke i nys løsninger og samarbejdsmodeller for at lykkedes med en retfærdig, grøn omstilling.” 

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig
//-->