18-05-2022

Vi søger en kreativ kommunikationspraktikant med fokus på bæredygtighed

Banker dit hjerte også for en grønnere og mere fair verden? Så vil vi meget gerne høre fra dig i Dansk Initiativ for Etisk Handel.

Vi søger netop nu en knivskarp kommunikationspraktikant til efterårssemesteret 2022.

Vi tilbyder en meningsfyldt, spændende og udfordrende praktik, hvor du får mulighed for at være med til at udvikle Dansk Initiativ For Etisk Handel som den danske platform for ansvarlig handel og bæredygtige værdikæder.

Vi er en dynamisk arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling. Nye idéer bydes velkommen, og du får ansvar og mulighed for at sætte eget præg på jobbet og opgaveløsningen. Opgaverne vil variere i forhold til din baggrund og dine kvalifikationer og kan for eksempel bestå i at:

  • Skrive artikler til web og nyhedsbrev
  • Planlægge, skrive og eksekvere kommunikationsstrategier
  • Producere indhold til sociale medier – både skriftlig, visuel og videoproduktion (LinkedIn)
  • Assistere på projekter (læs mere om projekterne her)
  • Drifte og udvikle vores kommende nye hjemmeside
  • Kommunikere om vores arrangementer og aktiviteter til både medlemmer og det bredere samfund

Du arbejder sammen med alle på sekretariatet og bliver en del af et mindre internationalt orienteret team på 10 personer, som alle brænder for at gøre en reel forskel for verdenen. Du vil få et unikt indblik i maskinrummet i virksomheders og organisationers arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar.

Sekretariatet ligger i hjertet af Christianshavn, tæt på metro og de smukke kanaler. Praktikperioden er mellem 4 og 6 måneder og vil være ulønnet. 

Vi forestiller os, at du:

  • Læser en kommunikationsfaglig eller anden relevant uddannelse. Vi har altid brug for nytænkning og nye fagligheder – så om du læser sociologi, retorik, kommunikation eller noget helt femte, er egentlig ikke så vigtigt.
  • Er ambitiøs og har gode kommunikative evner og ikke mindst velbevandret i det digitale
  • Skriver fængende tekster til forskellige digitale platforme
  • Er udadvendt, imødekommende og har masser af gå-på-mod

 

Om Dansk Initiativ for Etisk Handel

Dansk Initiativ for Etisk Handel er den samlende platform for virksomheder og organisationer, der arbejder for ansvarlig handel og bæredygtig udvikling. Vi styrker viden og samarbejde om samfundsansvar og bæredygtighed i globale værdikæder, fordi handel skal respektere menneskerettigheder og tage hensyn til miljø og klima. Dansk Initiativ for Etisk Handel står bag videnscenter for bæredygtige værdikæder, akademi for etisk handel, medlemsnetværk og en række multi-stakeholder partnerskaber og alliancer. På sekretariatet er vi et team på 10 – mød os her.

Ansøgning, frist og kontakt

Send CV og 10 linjer om dig selv til os på job@dieh.dk eller kontakt Lotte Frøjk Knudsen for mere information på lfk@dieh.dk.

Bemærk at der er ansøgningsfrist 1. juni 2022. Vi vurderer løbende ansøgninger og inviterer til samtale.

Vi betragter mangfoldighed som et aktiv og menneskers forskellighed som en væsentlig ressource i vores udvikling. Derfor opfordres alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, seksuel orientering, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.

 

 

DIEH nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og hold dig opdateret på arrangementer fra DIEH

Tilmeld dig
//-->